80 de permise şi certificate de înmatriculare reţinute în două zile. Principalele abateri: viteza excesivă şi şofatul sub influenţa băuturilor alcoolice

În urma verificărilor din teren, poliţiştii rutieri brăileni au constatat peste 400 de abateri de la legislaţia rutieră şi au reţinut zeci de permise şi certificate de înmatriculare.

În perioada 23 – 29 iulie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

“În urma controalelor, au fost constatate 439 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 68 de permise de conducere auto”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În top se situează condusul unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi şofatul cu viteză excesivă. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 12 certificate de înmatriculare.

Sursa: adevarul.ro

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.