A continuat să şofeze, deşi îi fusese suspendat permisul. Peste 20 de conducători auto s-au ales cu dosare penale în ultima lună din acelaşi motiv

Un brăilean de 38 de ani este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat, după ce a fost surprins în trafic de o patrulă a Poliţiei Rutiere.

Din ce în ce mai mulţi şoferi se urcă la volan, deşi le-a fost suspendat permisul de conducere. Doar în ultima lună, peste 20 de brăileni s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistaţi în trafic de oamenii legii. De pildă, pe 3 iulie, poliţiştii  din cadrul Biroului Rutier Brăila l-au oprit în trafic  pe un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 22, între localităţile Movila Miresii şi Comăneasca, având dreptul de a conduce suspendat.

”A fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Sursa: adevarul.ro

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.