Dasaev, principalul suspect în cazul baschetbaliştilor înjunghiaţi la Brăila, rămâne în arest

Sursa: adevarul.ro

Contestaţia împotriva măsurii arestării preventive a ajuns la Curtea de Apel Galaţi, termenul de judecată fiind stabilit pentru 24 septembrie. Magistraţii gălăţeni au respins contestaţia formulată de inculpat şi au menţinut arestul preventiv pentru Daniel Gabriel Husein, aşa cum s-a stabilit la Tribunalul Brăila.

Dosarul privind verificarea măsurii arestului preventiv, pentru Daniel Gabriel Husein – zis Dasaev, a ajuns la Curtea de Apel Galaţi, iar pe 24 septembrie s-a decis ca acesta să rămână în spatele gratiilor.

”Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Husein Daniel Gabriel împotriva încheierii de şedinţă din data de 18.09.2018, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi în dosarul nr. 1901/113/2018 al Tribunalului Brăila. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen., obligă pe contestatorul-inculpat Husein Daniel Gabriel la plata către stat a sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 24.09.2018”, se arată în comunicatul Curţii de Apel Galaţi.

Acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, inculpatul a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, de magistraţii Tribunalului Brăila, la data de 18 septembrie. Dasaev a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Sursa: adevarul.ro

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.