Expozitie de pictura „Fantezii cromatice” la Braila

muzeu arta
Vineri, 28 iunie 2013, ora 17.00, la Muzeul de Arta din Braila, sala  „Violon d’Ingres”, are loc vernisajul expozitiei de pictura „Fantezii cromatice” semnata de medicul neurolog constantean Mioara Iancu-Bratosin.Expozitia cuprinde 38 de lucrari semnate MIB, majoritatea uleiuri pe panza si este dedicata concetatenilor braileni cu prilejul Adunarii generale a Ligii Navale Romane (in calitatea sa de membra a Careului Doamnelor – LNR filiala Constanta) care va avea loc la Braila pe 29 iuie 2013.

Autoarea este la a 19-a expozitie de pictura si s-a intors in orasul natal pentru acest eveniment. Expozitia este organizata de Consiliul Judetean Braila si prezentata de  Maria Puscaciu, director si dr. Maria Stoica, muzeograf. Ea poate fi vizitata pana pe 30 iulie 2013.

Pin It

One thought on “Expozitie de pictura „Fantezii cromatice” la Braila

  1. M.Iancu-Bratosin 01-07-2013 at 15:36 - Reply

    Expoziţia dnei dr. Mioara Iancu Bratosin a fost organizată de Centrul de Creaţie Brăila la galeria “Violon d’Ingres”, destinată artiştilor amatori, situată la mansarda clădirii în care se află sediul instituţiei.
    Dna Maria Puşcaciu este directorul Centrului de Creaţie, iar Maria Stoica a participat în calitate de referent al Centrului de Creaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.