Peste 100 de percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii brăileni. 53 de persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri

Oamenii legii au acţionat pe raza municipiului Brăila pentru prevenirea şi combaterea faptelor contravenţionale şi penale, dar şi pentru identificarea persoanelor date în urmărire.

Pe 20 iunie, au fost efectuate 102 percheziţii domiciliare, au fost legitimate 752 de persoane, dintre care 583 controlate corporal sumar şi 53 conduse la sediul Poliţiei pentru verificări şi cercetări în cauze penale. Totodată, poliţiştii au depistat 29 de persoane care locuiau fără forme legale şi au oprit în trafic 29 de autovehicule, şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest.

”De asemenea, oamenii legii au constatat 32 de contravenţii, în valoare totală de 4.700 de lei, dintre care 29 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, şi 3 la legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare totală de 2.900 de lei. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Brăila.

Sursa: adevarul

 

Pin It

Comments are closed.