Poliţiştii caută o brăileancă dată dispărută. Femeia nu a mai fost văzută de trei luni

Un brăilean de 33 de ani a anunţat dispariţia mamei sale, Popa Olimpia, de la domiciliu, sesizarea fiind făcută la mai bine de trei luni de când femeia a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Pe 15 iunie, un brăilean de 33 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, din luna martie 2018, a mamei sale, Popa Olimpia, în vârstă de 69 de ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliul său, din municipiu.

Semnalmente: înălţime 1,55-1,60 de centimetri, corpolenţă atletică, păr vopsit roşcat, tuns scurt, ochii căprui şi prezintă ca semn particular o cicatrice postoperatorie la nivelul gâtului, rezultată în urma unei operaţii de tiroidă;

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.

Pentru Popa Olimpia s-a solicitat urmărirea la nivel naţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Sursa: adevarul

 

Pin It

Comments are closed.