Pompierii şi-au testat abilităţile la un concurs cu probe specifice. Printre acestea s-a numărat pista cu obstacole pe 100 metri şi ştafeta 4 x 100 metri

În perioada 25 – 27 iulie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila a organizat etapa a treia zonală a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă pe stadionul  municipal din Brăila  La concurs au participat loturile reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din judeţele Galaţi, Vaslui, Vrancea şi Brăila.

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă se organizează în fiecare an în perioada iunie – septembrie şi au ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Concurenţii şi-au testat abilităţile pe parcursul a patru probe: scara de fereastră, realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, pista  cu obstacole pe 100 m şi ştafeta 4 x 100 m.

După parcurgerea probelor de concurs clasamentul general a arătat astfel:

-Locul I – Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Anghel Saligny” al judeţului Vrancea;

-Locul II – Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Eremia Grigorescu” al judeţului Galaţi;

-Locul III – Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui

Echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila s-a clasat pe locul I la proba „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă” şi pe locul II la probele „Scara de fereastră” şi „Pista cu obstacole pe 100 m”. Câştigătorilor li s-au oferit diplome şi cupe de către organizator.

Câştigătorii locurilor I clasaţi în primii 10 pe ţară în urma timpilor de concurs realizaţi se vor prezenta la etapa naţională care se va desfăşura în luna august 2018 în municipiul Iaşi.

Sursa: adevarul.ro

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.