Puncte de prim ajutor pe timp de canicula

09_caniculaPrimaria municipiului a amenajat puncte de prim ajutor pentru braileni, avand in vedere canicula care a pus stapanire pe oras. In aceste locatii, trecatorii care nu mai fac fata caldurii se pot opri pentru a se racori si a primi apa potabila. Locatiile acestor puncte sunt aceleasi din anii trecuti, holul Teatrului “Maria Filotti”, Primarie, Directia de Asistenta Sociala, Piata Mare, dupa cum a precizat primarul Aurel Simionescu.

Temperaturile ridicate se mentin in continuare chiar si spre sfarsitul acestei saptamani si astfel in aceste puncte de prim ajutor cetatenii pot gasi  apa, asistent medical, astfel incat daca va fi cazul, sa poata fi un spatiu unde sa stea putin cineva care simte ca i se face rau. Desi, daca avem aceste zile de canicula, de preferat ar fi sa nu  iesim pe strazi între orele 12-16, mai ales persoanele care se stiu ca au probleme de sanatate.

Nici  serviciul de Ambulanta nu a fost asaltat de solicitări din partea pacienţilor  semn ca brăilenii au ţinut cont de recomandările medicilor pentru situaţii de caniculă.

Pin It