Sediu nou pentru politistii braileni

sediu nouRecent a avut loc inaugurarea noului sediu al Biroului Judetean de Politie Transporturi Braila, in incinta statiei CFR Braila.
Politistii de la Transporturi Braila isi desfasoara activitatea intr-un nou sediu, aflat in incinta statiei CFR Braila. Pe 11 iulie, a avut loc inaugurarea noului sediu al Biroului Judetean de Politie Transporturi Braila.
La festivitate au fost invitati reprezentanti ai institutiilor publice ale municipiului si judetului, prefectul judetului Mihaela Marcu, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Braila, cms. sef Mircea Vizitiu, conducerea Sectiei Regionale de Politie Transporturi Galati.
Printre cei prezenti s-au aflat si reprezentanti ai Bazei de Reparatii Nave Braila, Politiei de Frontiera Braila, Garnizoanei Braila si altii.
Ceremonia a fost deschisa cu o slujba religioasa de sfintire a noilor locatii, compuse din patru incaperi situate la etajul 1 al cladirii statiei CFR Braila, precum si un spatiu la parterul cladirii, cu acces la peronul de calatori.
seful Biroului de Politiei Transporturi Braila, cms. sef Costel Crintea, le-a prezentat invitatilor noul sediu al institutiei.

Pin It