Un copil de 13 ani i-a furat banii unei bătrâne, profitând de vârsta înaintată a acesteia. Poliţiştii l-au prins în mai puţin de o oră

Un minor de 13 ani este cercetat pentru furt, după ce a sustras o sumă de bani de la o femeie în vârstă, care mersese la un magazin pentru cumpărături.

Pe 27 iulie, poliţiştii din cadrul secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi telefonic de către vânzătoarea unui magazin, din localitatea Dudeşti, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 450 de lei.

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un minor, în vârstă de 13 ani, bănuit că, în timp ce se afla într-un magazin, din comuna Dudeşti, ar fi profitat de neatenţia femeii, în vârstă de 86 de ani, şi i-ar fi sustras, din buzunarul halatului cu care era îmbrăcată, suma de bani”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Minorul a fost depistat de poliţişti, la scurt timp, pe raza localităţii, ocazie cu care a fost percheziţionat, asupra sa găsindu-se suma de 450 de lei. Prejudiciul a fost recuperat şi înapoiat femeii, iar pe numele copilului a fost deschis un dosar penal pentru furt.

Sursa: adevarul.ro

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.