„Fii star cinema” si castiga super premii

Cinema-City-Design-Interior-2Cinema City,  anunta lansarea campaniei de vara “Fii star de Cinema City si castiga premii ca in filme”, prin care cinefilii pot castiga peste 500.000 de premii.
In perioada 12 iulie – 31 august 2013, toti clientii care vor achizitiona bilete la film vor primi carduri razuibile, care le ofera sansa de a intra in tragerea la sorti pentru unul dintre marile premii, un autoturism Mitsubishi ASX, un sejur de 5 stele in Republica Dominicana sau bilete de avion Lufthansa pentru orice destinatie din Europa, sau de a castiga pe loc unul dintre sutele de mii de premii.
Vara aceasta, pe langa oferta bogata de filme, promotia Cinema City aduce o multime de premii instant constand in bilete gratuite, meniuri si bauturi racoritoare, dulciuri Mars, CD-uri Cat Music, abonamente fitness World Class sau vouchere de reducere pentru pachete de turism.
“Toti cei care aleg cinematografele Cinema City ca forma de relaxare se vor putea bucura vara aceasta si mai mult de filmele preferate. Orice bilet la film le asigura cinefililor o sansa de a castiga premii speciale. ii invitam pe toti cei care cauta un refugiu pentru a scapa de zilele toride sa se bucure atat de blockbustere cat si de sutele de mii de premii ca-n filme”, a declarat Malina Marinescu – Sandu, Brand Manager Cinema City Romania.
Sezonul estival pregateste o oferta generoasa pentru publicul iubitor de filme. “Oameni mari si fara minte”, “Greu de pensionat 2”, “Strumpfii 2 3D”, “R.I.P.D. Copoi pentru strigoi”, “Cercul de Foc”, “The Wolverine”, “Elysium” sunt printre cele mai asteptate titluri ale verii, care uimesc din nou prin actiune, efecte speciale si aventuri explozive.
Multiplexurile Cinema City ofera clientilor cele mai bune facilitati, cele mai moderne tehnologii si cea mai buna calitate a serviciilor, la cele mai inalte standarde ale industriei la nivel international. La nivel national, Cinema City opereaza 15 multiplexuri in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Iasi, Timisoara, Arad, Cluj, Targu Mures, Bacau, Baia Mare, Braila si Constanta.

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *