„Sunt un mic ticalos 2 ” premiera lunii iulie in Cinema

despicable-me-2-904030l* Din 5 iulie incepe din nou nebunia cu Despicable Me 2/ „Sunt un mic ticalos 2”

Fara a avea un numar impresionant de premiere, iulie compenseaza cu programarea unor filme foarte asteptate, din genuri foarte diferite.

Universal Pictures şi Illumination Entertainment au incantat publicul de pe tot globul in 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/”Sunt un mic ticălos”, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animatie din istoria Americii ca incasari.

Desi are o concurenta puternica, „Sunt un mic ticalos 2” ar putea deveni cel mai de succes film al lui iulie. Lansat in sapte tari, sequelul a incasat deja aproximativ 50 de milioane de dolari, aflandu-se in topul international al incasarilor, desi concureaza cu titluri proiectate in mult mai multe teritorii. Povestea se învarte in jurul aceluiasi Gru, acum dedicat total cresterii fiicelor sale, cand este intrerupt de o rugaminte ciudata a unei organizatii.

Chris Meleandri, impreuna cu echipa sa, ne invita la noi aventuri comice alaturi de (fostul?) superticalos Gru (Steve Carell), fetitele lui adorabile, extraordinar de simpaticii nazdravani Minioni si… o suita de personaje noi si scandalos de nostime.

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *