TriChall3nge este cel mai mare triatlon din Europa de Sud-Est – a zecea editie

10 ani mai tarziu, cea mai mare competitie de triatlon din Sud-Estul Europei va avea loc la Mamaia, in 14-16 septembrie, unde 500 de sportivi s-au inscris deja la start.

Bucuresti, 1 august 2018 – Organizatorii TriChallenge, cea mai mare competitie de triatlon din Sud-Estul Europei, estimeaza ca peste 2.000 de pasionati de sport vor lua startul in cele trei zile de competitii, din cadrul celei de-a zecea editii a evenimentului.

„Putem spune, deja, ca pregatim o editie istorica. Am ajuns la zece editii in care am crescut de la zero un eveniment care, in momentul de fata, are cea mai mare anvergura din partea noastra de Europa. Atragem, la start, nu doar tot ce este mai bun in Romania, dar si reusim, an de an, sa generam o emulatie care ne aduce tot mai multi sportivi de calibru, din toate colturile lumii si propulsam Mamaia drept pe harta internationala a triatlonului”, a declarat Vlad Stoica, Fondator Smartatletic.

TriChallenge reprezinta trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, si proba de Aquatlon, precum si proba H3RO, pe distanta standard de half-triathlon.

Mai mult, in premiera, in cadrul competitiei, se vor desfasura trei campionate nationale: Campionatul National pe distanta half-triathlon, Campionatul National de Sprint si Campionatul National de Aquatlon.

In plus, TriChallenge va eprezenta o etapa premium, in cadrul Cupei Romaniei Bittnet RTS.

Pana in prezent, TriChallenge Mamaia a fost si gazda a doua cupe Europene, ajungand astfel pe harta europeana a competitiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.trichallenge.ro si pe pagina de Facebook a competitiei, www.facebook.com/TriathlonChallenge.

TriChallenge este un eveniment organizat de catre Smartatletic, finantat de Primaria Constanta, avand ca sponsori: Skoda, Intersport si TYR si parteneri PowerBar, Dorna, Vega Hotel, Felt, Gral Medical si FreeWheel.

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *