Un șofer de autobuz din Brăila a dat toți călătorii jos pe o stradă din oraș, supărat că plânge un bebeluș în mașină. VIDEO

 

O filmare în care un șofer de autobuz din Brăila dă călătorii jos, supărat că e gălăgie în mașină, a ajuns virală pe rețelele de socializare. Bărbatul a fost suspendat și va presta altă muncă în cadrul societății de transport, până la finalizarea unei anchete interne demarată de conducere, informează portalul Știrile TVR.

Incidentul a avut loc marți seara, când un şofer al companiei locale de transport i-a dat jos pe toți călătorii, deranjat de gălăgia din mașină și de faptul că un bebeluș plângea și un tânăr vorbea tare la telefon.

Oameniinu le-a venit să creadă că șoferul oprește mașina între stații, pe strada Griviței, deschide ușile și le cere tuturor să părăsească autovehiculul.

„Din cauza gălăgiei nu-mi pot continua traseul. Voi opri aici autobuzul. Vă rog să coborâți”, le-ar fi spus șoferul companiei Braicar călătorilor, potrivit unui martor.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdebraila%2Fvideos%2F3568409463382007%2F&show_text=false&width=267&t=0″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

În vreme ce mai mulți martori susțin că în autobuz ar fi fost o mama cu un bebeluș care plângea și asta l-a supărat pe șofer, bărbatul a spus la dispecerat că a fost deranjat de un tânăr care ar fi vorbit foarte tare la telefon și nu mai putea conduce.

„A oprit autobuzul și a lăsat zeci de călători în frig pentru că l-a deranjat că un copil mic plângea. Chiar dacă a coborât femeia cu bebelușul, șoferul a spus că nu mai continuă cursa și pleacă acasă, lăsând toți călătorii în frig, închizând chiar și becurile autobuzului”, a povestit un martor pentru Jurnal de Brăila.

Directorul societății Braicar, Cristian Domnițeanu, a spus că s-a demarat o anchetă pentru a afla exact ceea ce s-a întâmplat. Inclusiv conducerea Sindicatului Transloc condamnă faptul că șoferul a cerut călătorilor să coboare și i-a lăsat în frig.

Întrebat de sancțiunile pe care le riscă șoferul de autobuz, directorul a precizat că, în funcție de rezultatul anchetei interne, acestea pot merge până la desfacerea contractului de muncă.

 

Ştiri, Știri România, Update me 

​Stiri Braila – Cele mai Noi Știri | Libertatea Read More 

Pin It

Comments are closed.